sunnuntai 7. kesäkuuta 2020

toi on just se mihin mä en usko

Naisesi ajattelee että olet erittäin suuttunut tuolle. 
Minä ajattelen että yritänkö todistaa olevani täysi mulkku. Onko tämä jotain psykoottisen ihmisen logiikkaa?
Sinä ajattelet että olet parempi kuin minä.

Näin ajattelee hullu. Eikä siinä vielä kaikki. TV Shopillakin varmasti olisi jokin näkökulma ongelmaani. Sieltä tulisi jotain mikä vahvistaisi etten ole psykoosissa - vaan itse asiassa kaikki ajatukseni ovat totta. Liityivätpä ne mihin tahansa. Vaikka astro.fi Sepon astrokalenteriin. 

Mutta todellisuudessa se niin sanottu todellisuustunnelini on käsittämätön muille. Pysyispä vain omat jutut omina eikä tapahtuisi joka päivä sitä, että joku muu tietää reaaliajassa ajatukseni tai/ja tunteeni.. Arvaa kuinka vaikeaa on ajatella selviä konkreettisia asioita.. Tiedätsä miten vaikeaa on olla ihmisten lähellä jotka ajattelevat että todellisuus on olemassa itsenäisesti riippumatta heidän ajatuksistaan!? 

Tämä ei ole tarkoitus olla selitys mitä pyörii psykoosissa olevan henkilön mielessä. Yritän selvittää itselleni, etten ole olemassa itsenäisesti enkä ajattele itsenäisesti olemassa olevia ajatuksia. 

Eivätkä nämä jutut tule mistään kirjasta. Tai ehkä niin on. Mutta uskon niiden pohjimmaisen intention olevan ihmismielen halu totuuteen & omanarvon tunteen säilyttäminen kiistämällä egoistisen persoonallisuuden älyllinen tulkinta Jumalaksi. Tai mopoksi. 

Ja nyt sanon jotain mistä en ole ihan varma. Visualisoi pino kolikoita. Jokaisessa niissä on reikä keskellä, paitsi pinon alimmaisessa. Kuvittele että nämä kolikot ovat älyn representaatioita. Ego on syövyttänyt reiät ja näin käytännössä tehneet kolikot arvottomiksi. Me kuitenkin pidämme egoa arvokkaana ja samaistumme älyyn, jonka se on kontaminoinut. 

Iskulause: "Se ego on vaan syöpynyt niin syvälle sinne älyyn, että sitä on lähestulkoon mahdoton huomata, ilman viinaa." Hypoteesi: Vain viinalla pystyy häivyttämään egon pilaamien älykkyyden kolikkojen arvon. On poistettava väärän älykkyyden kolikot yksi kerrallaan kunnes jäljellä on se viimeinen puhdas äly. On kai sanomattakin selvää, että tämä tarkoittaa luopumista ja sehän on yksi niistä egoa eniten kauhistuttavista toiminnoista. 

Kaso-altto hörinä häiritsee minuakin
Palikka

Dreams can be pretty psychedelic
Unet 8.6. 
×i: Ollaan menetetty sen kukan geenit ikiajoiksi. (Surullista hautajaismusiikkia). -nää siement olivat vuoden vedessä. Fiilis oli että näitä tekojen tuloksia hän olisi voinut niittää

×Pallien satuttaminen, iso mesta mis prätkät ajaa sisällä. Koiran ampuminen ja kalsarien ottaminen pois. Tältä olisit voinut näyttää -vaihtoehdot. Sen sijaan menin alasti johtajien huoneen poikki. Tytöt yöasuissa. 

× Tässä johdateltiin autoja skeiteillä. "Se ei tuu enää ikinä riippuvaiseksi." Tarkoittaa että se on niin ....... minä: Mun elämä on niin ... kaukana siitä mitä se oli. 


Kun join paljon, päätin etten ryhtyisi näihin pelkoihin? Yhtyeen alue haluaa synkkyyn valoon. Krishna on korkein nauttija. 

1 kommentti: