perjantai 19. kesäkuuta 2020

Psychic Protein

Alcohol..
Therapeutic enough

Aroma so heavenly when buds start to swell
Onko tätä tarkoitus kohdata toista kertaa?

Kolmas päivä edellisestä dokaamisesta. Tein aamu-zazenin suihkun jälkeen. Onneksi jäi neljään peräkkäiseen päivään - ja sitäkin ennen oli n. 10päivän tauko juomisesta. 

Nämä ensimmäiset päivät lepään ja olo alkaa normalisoitua siinä seitsemäntenä päivänä. Jossain vaiheessa tulee ihan oikeasti hauskaa kun pääsee tamaksesta aiheutuvan tyhjän paperin kirouksen yli. Voi tulla myös sellasii mitä kutsun Shiva-tiloiksi.. 

Siinä meditoidaan kovan känniputken jälkeen 7 päivää ja kun alkon vaikutus lakkaa niin.. Se mitä sanottaisiin vieroitusoireeksi/psykoosiksi merkitseekin minulle jotain ihan muuta. Vaikkei siinä tilassa olekaan helppoa määritellä jokaisen asian tarkkaa tarkoitusta (betydelse) - niin on se aika paljon hienompi tila kuin tavanomaisten käsitteiden luoma harha, että sanoilla pystyy selittämään todellisuuden. 

Alhainen!! Onko se tekojen vastavaikutusta ajatella itseään alhaiseksi, vai onko se vain jotain minkä ihminen pystyy oppimaan? Jospa sen pystyy oppimaan siitä, että joutuu olemaan liikaa itsestään liikoja ajattelevien kanss!! 

"People are really trying to find zen in cultural things." -ME, withdrawal day 4

Det förflutna. 19.6.2020 Ei siihen menneisyyteen takertumista huomaa ennen kuin tekee harjoituksen. Itse tein ennen päivällistä MediYogan lisämunuaisille. Sitä yhtäkkiä huomaa että mun ajatuksethan jatkuvasti työtään toistavan koneen lailla menee tulevaisuuteen. "Teenkö lopussa sithali pranayamaa vai sitä toista"? Ja huomasin myös että ennen harjoitusta olin huomaamattani menneisyydessä. I det förflutna. Voi tosin johtua isosta lounaasta missä oli chorizoa ja kinkkua. Ja taas menneisyydessä :/

Taas oli hieno esimerkki siitä, että vaikka haluaisi elää muiden lahjoituksilla niin tähän kulttuuriin syntyminen kasvattaa ahneeksi. Ja siis tämähän oli ihan hypoteettinen tilanteen abstraktio, missä olen ollut edellisessä elämässä kerjäläismunkki. Ei se auttanut seuraava jälleensyntymä tuli ja karma sen mukana. 

Tässä on vielä lopuksi yks1 linkki Hare Krishnojen 2019 Ratha Yatra yt-videoon. https://youtu.be/jS3erkIPXKU

Tämä taas loppuhuomautuksena ja kohdennettuna hämärään postauksen tekstiin. 1 Itse keksimistäni lempi sanonnoista: "You have a 50 % chance of speaking the truth. Why some people sell books is because they got most of it right." 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti