tiistai 9. kesäkuuta 2020

Jätä himot myöhemmäksi

Siis mä en tajuu mitä joogaa se on että ensin oivalletaan paramatma ja kun sieltä oivalluksesta tullaan takaisin, niin muutetaan oma elämä niin että se oivalluksen tila on jatkuva. 
Sieltä kun putoaa niin tapahtuu pahoja. 

Mä en pysty ymmärtämään mitä hyötyä mun on kirjoittaa näitä juttuja! Auttavatko ne saavuttamaan unelmani, vai teenkö tätä vain kusipäisyyttäni!? Sillä oivalluksistani en osaa puhua ja haluni olla aina oikeassa saa hiotuimmatkin juttuni kuulostamaan aivan ääliömäisiltä.

Sairaudentunto poissa kun kuusi päivää ilman alkoholia tuntuu siltä, kuin laittaisi rakettimoottorin kilpamoottoripyörään. Ei mitään järkeä!! No onneksi enää kaksi päivää. Saatan lähteä mökille. Pitäisi saada uudelleen establoitua yksinkertaisuus omaan ympäristöön. Menee vähän niin kuin oman roolin ylivetämiseksi. Ja alaikäisten vihaamiseksi... ideoiden kopioimiseksi.

Mutta-jos nyt jaksaisi lähteä availemaan konsepteja mitä pyörii mielessä. Eli mistä koostuu olosuhteet (circumstances)? Luulisi olevan helppo kysymys mutta kun alkaa zoomaamaan lähemmäs, niin se ei ole ainakaan yksiselitteistä. Siihen voi liittyä monikin asia jota ei tule heti ajatelleeksi. Tosin tärkeintä ehkä on kyetä erottaa ne syistä (causes). 

Voi tulla esim poikkeuksellisen paha krapula. Noh. Olosuhteista johtuen ajauduit anarkistiseen ryyppyporukkaan jotka avasivat ovea henkisen levelin tuhoisalle shaktille. Mielessäsi oli muuan imprint joka aktivoitui kännistä ja se alkoi vaikuttaa. Causes and conditions täyttyi ja paha asia pääsi tulemaan olevaksi. Hui! 

Jos polttaisin nyt paukut sanoisin vain "Nyt tiedän miksi ihmiset kirjoittavat." Mutta tosiasiassa tuntuu aivan kuin olisin paukuissa!! Konsepteja vaikea nopeasti unboxata. Eikä ehkä tarvitsekaan. Robert Anton Wilson sanoi: "Certitude belongs to them who only have one dictionary." 

Ja simple people by Eternal Erection

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti