sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Ai joku Viivi Pumpanen?

Pitääkö sinun pelotella että jossen tottele joudun pelkäämään ulkopuolelle jäämistä? Tarkoitan että eikö ole hölmöä väittää raittiita ihmisiä pelkureiksi - saaden näin heidät ahdistumaan siitä, mille puolelle he valintojensa tähden joutuvat? 
Hölmöä!! Siksi että egon jatkuva tarve vetää rajoja MINÄ kännissä ja SINÄ selvänä. Ja toisinpäin... sinä olet kännissä enkä minä kestä sitä selvänä. Niinpä katsos - kumpi nyt sanoo keitä hölmöiksi? Pata kattilaa soimaa. Musta kylki kummallakin. 

Nuo tuollaiset erottelut (division/distinction) ovat omalla kohdalla tasan ahdistukseni polttopisteessä. Kuudes päivä selvinpäin, ei edes kofeiinia ja lounaan jälkeen ajatukset kulkee väkisinkin raiteille: "Kritisoin muita niin paljon, etten tajua haukkuvani itseäni." 

Tässä vaiheessa voisi lainata Pattabhi Joisia: "Be stronger." Itse asiassa tiedän yhden alkoholista irti päässeen henkilön joka usein sanoi: "Olen liian kiltti." Siinä et tavallaan uskalla olla se oma itsesi, sinulla ei ole ohkeutta, ei ole vahvuutta. Meinasin sanoa voimaa, mutta siis yritäppä olla ymmärtämättä jotain. --> ihan mitä tahansa, anything, josset luovu kontrollista. Ja käsittääkseni kontrolloimiseen tarvitaan aina voimaa. Voi olla muunkinlaista johdattelua kuten manipulointi tekstin avulla ja nokkelilla sanoilla hämmentäminen. Tai vain hiljaisuudella. Besides the point..

S.O.S the tigers took my father. S.O.S the tigers took my mother. Hyvä biisi 90-luvun discoa/teknoa/poppia. 

Sinun täytyy uskaltaa vastustaa oman mielesi heikkoutta tukeutua niihin, jotka vaikuttavat vahvimmilta. Hyvä minun on sanoa! Kun olen ihan jatkuvasti ns.  LOSERS SCENARIO:ssa... Mutta melko jatkuvasti, en nyt ihan koko ajan. LS-Termi lainattu Robert Anton Wilsonilta. 

Psykoosi, masennus, alkoholismi, köyhyys, neuroottinen, egon harhauttama. That's a losers scenario. Jopa nuoret tytöt joiden pitäisi olla viattomia laittaa inhossa käden suunsa eteen, kun näkevät ohiajavan huolimattoman lurjuksen. 

Ei kun nuo Srila Prabhupadan merkitys-osiot Bhagavad Gitan Kolmannessa, eli Karma Jooga luvussa osuvat omalle kohdalle tyyliin,  "Kun Stefa laittaa niin se on jämpti." Ja lopuksihan se Kummelien ralli Saab 96 räjähtää järvenjäälle kesken renkaanvaihdon. Stefa laittaa nitroa tankkiin. "Hei ei tarvita ei me tiimiä tallia." Kaikki kuoli. Tai jotenkin niin se meni. 

Ne karma joogan merkitys osiot. Olen lukenut vain yhden säkeen päivässä. Saavat kyllä oikeasti miettimään että miksen saa omaa velvollisuutta tehtyä. Olenko jotenkin joutunut yhteiskunnan ulkopuolelle koiransyöjäksi? Tai muuten ulkopuolelle sossupummiksi. Equivalent of koiransyöjä. This is my losers scenario. Ihmetteletkö vielä miksi juon. 

Mutta kun tämä ei valitettavasti ole mitään elokuvaa, missä Stefa yhtäkkiä vian tullen pomppaa takaluukusta korjaamaan sen. Yksi aamu heräsin puoli neljä oltuani pari sekuntia Gerberoksen edessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti