tiistai 12. toukokuuta 2020

Takaisin Pyhyyteen?

Sä olet niin syvällä kulttuurissa että tarvitset shokkia että pääsisit sen yläpuolelle. 
Tule riippuvuusreaktio-hikinen yö. Hehh
Mä en tunne ketään jollon yhtä paha ego-ongelma kuin minulla, tämä on lähimmillään kuin jokapäiväinen katastrofi. 
"Culture is your operating system." -Terence McKenna

Jackpot
"1-2 ja se liike on sama.. mitali katki, ego takas
Kynä on miekka kielikin on terävä" -Tulenkantajat oodi b-boylle// vähän mielikuvituksen modaamana...

Sen psykoosi oireilun takana näyttäis olevan olleen viha ja aggressiivisuus tukahdutettuna. Se aiheutti jonkun blokin pikkuaivoihin. Aivot eivät olleet meditatiiviset neljään päivään. Tai siinä yhdentoista aikaan illalla kun tein zazenia tuli hallitsematon aggressio. Nousi pintaan eikä sitä saanut heti hallintaan!! Mutta jatkoin vain istumista ja vähän ajan päästä alkoi kuulua aivorungosta asti niitä vaimeita tikityksiä. 
Siis joskus nuorempana kun käytin kukkaa liian ison annoksen tauon jälkeen niin se ydinjatke tuntui ihan selvästi kuumenevan. 

Mutta usein kun teen zazenia niin tuntuu että ensin vasen puoli aivoista ikään kuin vastustaa jotain. Tuntuu että se aktiviteetti on siellä blokkaamassa jotain. Sitten kun jatkaa istumista niin ne kuullut tik tik tik äänet siirtyvät oikealle puolelle. 

Tuloksena se että kun sulkee silmät istumisen jälkeen niin tuntuu että etuosassa päätä liikkuu rytmisiä aaltoja ylös alaisin. Se energia vispaa merkiksi meditatiivisesta tilasta. Liittyy varmaankin brain-waves ilmiöön. Ei liity chakroihin (: 

Kerran tosin se vispaava energia muodostui paksuksi renkaaksi joka pyöri hitaasti. Nousin ylös sängystä ja lähdin metsään kävelemään ja miettimään Krishnamurtia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti