lauantai 23. toukokuuta 2020

My Fear Of Frenetic Activity

Älä yritä lääkitä sun levottomuutta alkoholilla. Eikö se olekkin sun ego, joka samaistuu siihen levottomuuden tunteeseen?

Ethän sä voi tietää milloin sun tekojen hedelmät kypsyvät ja sato korjataan. Sen takia, luovu tuloksellisesta toiminnasta - tekojesi hedelmiin tähtäävästä tuloksellisesta toiminnasta. 

"Luovu kaikesta uskonnollisesta toiminnasta ja antaudu ainoastaan minulle." -Sri Krishna
Ei osaa pelätä
"Älä pelkää, antaudu vain minulle." -Krishna
Ajattele, tuo on se helpoimman sopeutumisen tie.

Mun on pakko kirjoittaa näitä juttuja koska oon sellaisella mielikuvitus tripillä joka uusiutuu niin nopeasti, että vanhat asiat vaan unohtuu. Hitsi kun tujahti iso kahvi parisen viikon tauon jälkeen. Nyt on viides päivä edellisestä putkesta, joka kesti 4pvää. Tää on tätä päiväkirja materiaalia..

Ei ollut lauantaina enää kylällä käynnin jälkeen kahdelta muuta tekemistä. Oli kyl ihan nastaa kävellä ulkona shortseissa ja sandaaleissa. Mutta kun tuosta antautumisesta oli puhe. Niin on sitä kyllä syntynyt aivan yksiselitteisesti todella itsekkääksi ihmiseksi. Tulen varmasti elämään loppuelämäni siinä ristiriidassa, että olisi parasta antautua Korkeimmalle - mutten luonteeni vuoksi voi - tai käy lopulta todella huonosti. Siinä ristiriidassa eläminen on kyl.. sanoisinko joogan näkökulmasta ihan jees. Eli pystyin antautumaan puoliksi, tai puoliksi ja puoliksi, jäi harkinnan tasolle.

Vaihtoehtona olisi ollut elää ongelmien kanssa ja tiedostamatta. Käytän muuten joskus ennakoivaa tekstinsyöttöä ja skitsofreenikkona saattaa joskus tuntua siltä että se on keinotekoinen itsenäisesti ajatteleva älykkyys, joka niitä sanoja ehdottaa tässä samsungin vakionäppäimistössä. Ja siis jonkun luolamiehen mielestä tää varmaan olis silkkaa 100% magiaa. 

Se että me totutaan niin nopeesti vaikka 29 -vuotiaasta eteenpäin teknologian kehitykseen... Mieti, se on eräänlaista ehdollistuneisuutta. Ja tiedän että tätä voi olla raskas lukea kun ei ole kuvia eikä linkkejä siihen mitä tarkoitan. Sri Krishna Caitanya Prabhu Nityananda. Siinä ainoa linkki jota tulet koskaan tarvitsemaan ymmärtääksesi tätä... Meinaan tolla ehdollistuneisuudella että sitä alkaa ottamaan olosuhteet itsenäisesti olemassaolevana. Että ne ovat syntyneet ilman syytä ja mieli jää sellaiseen "ajatteluun" koukkuun (varsinkin kun ne ovat hyviä). 

Funtsii vaikka tätä koronakriisiä. 23.5.2020 enkä suurin piirtein edes käsitä että on pandemia ja asiat menevät aivan reisille joka puolella maailmaa. No ehkä Himalajalla ois turvallista. 

Loppuun paskamainen ajatus. Josset antaudu päädyt yrittämään hallita olosuhteita. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti