sunnuntai 10. toukokuuta 2020

Sä olet löytänyt

Laita itsesi käyntiin täälläpäin
Siis mitä.sä.teet?
Tutkii tietä,  onnen kuvakortit

Ei siinä aistityydytyksessä ole mitään niin hienoa, että sitten kun se ei onnistukaan niin pitää valittaa muille. Se että Amma on oivaltanut Itsen saa minut aina krapulassa palaamaan kirjaan Jumalallisen Rakkauden Valo. Eilen luin kappaletta Antaudu Kohdataksesi Karman. Jäin kohtaan jossa Amma sanoi "... kohtalon paino murskaa sinut." 

Tästä paska tekstistä tuli vain kerrontaa. Valitanko nyt kun aistityydytys ei onnistunut vaan jouduin kohtaamaan vajaavaisuuden taidossani - ja onko tämä kohtaloa, jota koitan paeta? 
 
Pahuudella ei välttämättä ole loppua tässä elämässä. Eiks ookkin viisasta, muka olevinaan. Se on täysin mahdollista että sä olet osa sitä ja niin kauan kuin et ole oivaltanut Itseä, vaan egosi muodostuu rajoista todellakin myös olet osa pahuutta. 

Saatan tietää mitä on rakkaus mutten ole oivaltanut Jumalaa. Ja tiedän ihan varmasti että ego ei ole nautintoa. Toisaalta taas en tiedä voiko ruumiiseen samaistuminen tuottaa aitoa nautintoa. Mutta tämä onkin kolmas päivä ilman alkoholia noin 7päivän putken jälkeen (pari.välipäivää välissä). 

Nämä on niitä juttuja joita saan tehdä. Niitä joita suurin osa ei kirjoita. Mutta eivätpä he tee japaa eivätkä istu zazeniakaan (: 
Tänään jo 2x30min istumista ja 6kierrosta mantraa ja kello on 11.23. Jätin aamiaisen väliin ja söin ennen metsäkävelyä yhden luomubanaanin... 

Päämäärä on niin vaikeasti löydettävissä. Siksi siihen ei uskota. Mutta uskokin on pysymätöntä. Jonain päivänä sinulla on sitä, toisena taas ei. Sitä päämäärää kohti ponnistelu on omalla vastuulla ja josset usko siihen, niin miksi edes ponnistelisit? 

Lapsellinen uskominen on sellaista uskoa, joka EI MUUTU, oli se sitten päämäärän / Jumalaan uskomista tai ei. Totisesti se on nihilismiä sanon. Lapsellinen uskominen on päätös elää koko elämä häviäjänä. Eikä se edes tee onnelliseksi! So... Investigate

Ei kuitenkaan pidä sekoittaa mielipiteitä näihin asioihin. "Asshole's are like opinions, everbody's got one." -Pharoahe Monch biisistä https://youtu.be/T7Fy5w2klbg

Vaikka oikeastihan sanonta menee että "Opinions are like..." ja Pharoahen versio kuulostaa omasta mielestä siltä kuin hän yrittäisi sanoa: Jokaisella meistä on (elämässämme) vihollinen. Tai lyhyemmin *Jokaiselle löytyy vihollinen* 
Pitää vain toivoa ettei tää mun blogi oo sulle sellainen. Älä toivo että se olis p: 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti