sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

yhteiskunta on persiillään

https://psychedelicsalon.com/podcast-226-mckenna-hermeticism-and-alchemy-part-4/
Kuuntele vaikka tää Psychedelic Salon podcasti. Oli ite pakko pausettaa 48min kohdalla koska alkoi mennä jo naurettavaksi. Nimittäin se että miksen itse osaa ajatella tuolla tavalla? Oma kommunikaatiokin on tasoa:

Sääntöjen sini. Se aiheuttaa joskus myös...
Yks Ulurna, joutui kiiruhtamaan sinne kärkijoukkoon
Aika-vainaja, Uotila toinen

En ole vieläkään tajunnut mikä noissa älyvapaissa päähäni syötetyistä jutskista on tulossa. Yhessä vaiheessa uhosin hamppuforumilla että oon seuraava James Joyce tai jotain. P: Joo näin on varmaan. Ei taida ihan olla mun karma, ja kun miettii miten kauan Joycella meni Finnegan's Waken kirjoittamiseen - en ikinä pystyis sellaseen pitkäjänteisyyteen...

Haluaisin vain polttaa blossit ja katsoa mitä pystyn kirjoittamaan. En vaan uskalla kun se todella avaa mielen "pikkasen" liikaa. Taidan vain keskittyä kirjaamaan unia muistiin ja tekemään henkisiä harjoituksia. Sain mä Srimad Bhagavatamin aloitettua tossa 9.3 kun oli Herra Caitanya Mahaprabhun ilmestymispäivä. Tuli muuten oltua ISKCON:in Gaura Purnima juhlassa silloin, mutten jaksa kirjoittaa siitä. I guess you had to be there..

Nytkin kello on 2:10 enkä tahdo saada unta. Hmm. Oiskohan nyt hyvä hetki? Kantsii kuunnella toi podcasti varsinkin jos luulit olevasi kriittinen ajattelija. Huomaat hyvin nopeasti että vitut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti