tiistai 31. maaliskuuta 2020

Aprillia!

"Odotan ensimmäistä lastani. Mun e-mail jori345 mullon kaksi lasta. Tiesitsä että vessapaperit löytyy nykyään pakastekaapeista? Karanteenipistaasiakin myydään.."

Mieti millanen harha se on se viha kun se sumentaa ne omat virheet. Se tosiasia että viha on itsessä -eikä ulkomaailmassa- muuttaa harkintaa ja KYKYÄ kuunnella tilannetta. No täs tuli taas mun yksi automaattisen tekstinsyötön glitchi. Ei jaksa puida asiaa - kun se pitta dosha lähtee mielestä ja väärästä näkemyksestä että asiat on itsenäisesti olemassa olevia. Ayurvedisesti puhuttuna. Aika epävarma olo älyllisesti. Viikko ilman juomista/kahvia/lihaa. Ei ihme että tulee vihan tunteita!! Mutta terveellisellä tavalla.

Näin aika sekavaa unta, se on lainausmerkeissä postauksen alussa. Luulin ennen zazenia että voisin käyttää niitä aprillipilana.. Mutta yläkerran asukas paukautti joskus neljältä yöllä lattiaan jotain sellasella volyymillä että loppusessio meni vihan vallassa. Ihan niin kuin tärähti jotain painavaa ja kovaa lattiaan. Unohtui kaikki aprillipilat.

Istuin siis zazenissa ja tuo yöllinen paukahdus omassa katossa kyllä meinasi pilata koko aamun. Eilen aamun pilasi pelkotila jonka sain kun luin astro.fi Sepon blogin. Voisin linkittää sen. Se on tuo "tervetuloa valon maailmaan" artikkeli. Saattaa vieriä ajan kanssa alaspäin. 

Tekis mieli tehdä MediYoga mutten tiedä jaksanko. Tein jo 7 kierrosta japaa. 
MediYoga lisämunuaisille on siis Kundalinijoogaan perustuva sarja liikkeitä ja hengitysharjoituksia. Siinä mm. pidätellään hengitystä keuhkot täynnä ja sitten tyhjinä (käsittääkseni tää on astangajoogan pranayamassa kumbhaka). Opettaja Torniossa sanoi että burn-out potilaan paraneminen voi kestää pari vuotta. Kyllä se on minua ainakin auttanut vaikkei siinä varsinaisesti tehdä asanoita, mikä olisi omalle psykoosipäälle parasta. 

Kyllä toi zazenkin aika hyvin tuntuisi tasapainottavan autonomista hermostoa. Ja ennen kaikkea se luo tasapainottumisprosessille otollisen maaperän, varsinkin kun sai istumisen venytettyä puoleen tuntiin aamulla ja illalla. Toisaalta MediYogassa niin onhan siinä asana mukana siinä mielessä, että jos istuu lootuksessa alun hengitykset ja kaksi keskimmäistä kriyaa. 

--
Mulla on semmonen väylä aivoissa että kun oon viksepassa niin pääsen siitä harjoituksien kautta tilaan missä ulkoinen maailma tuntuu olevan synkronissa mun ajatusten kanssa. En pysty vaikuttamaan esim tahdonvoimalla junan myöhästymiseen. Enkä ajan kulumiseen. Mutta kun se ärtymys ja "all the things she said" alkaa väistymään ja what is running through my head on tietoisuutta ilman (periaatteessa) minän takertumista siihen, niin silloin tietää että rituaalinen puhdistus on alkanut. Jäljellä on enää mitä aineita pitäisi vetää..

Mulla OLI kyl jointti käärittynä ja kelasin neljän jälkeen yöllä et pitäiskö. Oma itsevarmuus siihen polttamiseen ei ole enää sama mitä se oli viime kesänä kun uskalsin polttaa ulkona koko jointin. Seuraus oli että piti soittaa 116117 kun ne nousut ei vaan meinannu millään loppua ja se siis se psykedeelinen tykitys aivoissa meni aivan överiksi. Mutta se alkoi kuin alkoikin sitten laskea ja tole alkoi nousta. Olin varmaan ollu 10vuotta lähestulkoon savuttomana enkä oikein osannut pelätä. Mutta nykyään..huhhuh että en ugaa melkein millään. 

Käyn kaupassa ostamassa ison kahvin sitten kylille hakemaan kori pirkkaa ja litra kossua. JA 0,7 Tapioo. Juuston ostamisen jälkeen rahaa jää vielä kahteen Nissin demae Ramen nuudeliin. Näin tarkasti olen suunnitellut - on mulla tylsä elämä kun pitää tieten tahtoen asettaa tulevaisuus hyödykkeiden saamisen varaan. Normaalia sinänsä mutta psykoosissa olevalle aika ennustettavaa käyttäytymistä - elikkä urautuneisuutta ja lukkoon menneitä ajatuksia, joita ei saa mitenkään kammettua luovan ja vapaan ajattelun valoon. Paitsi se tosiasia että koen vieläkin että ulkomaailma jotenkin on messissä tässä mun ritualistisessa jutussa. 

Vitut! Säästän kahvirahat ja kävelen kylille. Aprillia syö silliä juo kuravettä päälle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti