lauantai 28. maaliskuuta 2020

Se oli se kevätpäiväntasaus 2020

"Meiän voimat on siinä mitä seuraavaksi tapahtuu, mutta heti kun suuntaat..."
Tehdään nyt lyhyt kirj.harj.  niin kuin Erik Davis kehotti yhdessä psychedelic salon podcastissa. Tai oikeastaan hän kehotti, että tee jokin harjoitus, practice. Se auttaa kait siinä ettei kaikesta mitä tekee pidä repiä irti sitä kokemuksellista intoa - etenkään psykedeeleissä. 
Tai voi olla että ymmärsin sen väärin. Olen ollut niin kauan ilman töitä etten oikein pärjää jossen tee tällaisia kirjoitusharjoituksia. 
Olin siis kaksi viikkoa selvinpäin. Tässä muistiinpanot viimeisiltä päiviltä kun alkoi vireystila olla huipussaan, joka ei ole korkea voisin lisätä. 
Teen kännipäissään paljon enemmän huonoja ratkaisuja. Miten voi tulla selvänä noin paljon synkroja fallout shelterissä 30min session aikana? Onko minulla hajuakaan mikä on itsetarkoitus?

18.3 kolme kuppia kahvia. Functionality of alcohol. Purify your own sub-consciousness. McKenna and Tigha.. Tigr

19.3 klo 9.55 Pitäisi varmaan kävellä taas kylille ja tulla junalla takaisin. Mutta ensin jotain aamiaista.

Jos vertaa 20.3 perjantain elinvoimaisuutta siihen mitä oli viiden päivän raskaan ryyppäämisen jälkeen, niin käytännössä tilanne on 100-0. Veto aivan pois! Zazeninkin sain aloitettua uudestaan vasta kolmantena selvänä päivänä. Joskus siihen aikaan tuli myös yöllä paljon tällaisia lauseita päähän. Tilaa on vaikea selittää sellaiselle joka ei näitä lauseita kuule. Termi taitaa kuitenkin olla hypnagogia. Voi vain ihmetellä että miten minun pään sisältä saattaakaan putkahtaa tajuntaan jotain näin vierasta tavalliselle ajattelulle. 

Asia ei enää meinannut suunnata mielen kontrollitapaa
Anti-Gla fiin
Miten käyttäytyy osallistuminen tällä vuosituhannella
Etsin dorufan jälkeen joutsenet

Total scavenger. He vain haluavat tyypin uusinta päivää kokouksissa.. Hän on aivan kuin ei enää välittäisi mistä on kyse. Kuka se oli?
-Muutokseen johtavien muslimi

Haluutsä stalkkerin? Tätä Amerikka ei ole säästänyt lajissa.





1 kommentti:

  1. ei kyl uskois että tämä on vasta puolisentoista vuotta sitten kirjoitettu & julkaistu. teinhän myös vikasietotila137, kiintymys ja esim unsusp.blogspot.com

    VastaaPoista