sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Unia 26.4 ja psykorouter

Kävelin vähän Helsingin kaupunkia muistuttavalta paikalta suojatien yli pummaten kirurgi Holopaista ostamaan minulle kahvi. Hän kieltäytyi. Jatkoin jonnekin..
Siellä ison rakennuksen pihan aidan edessä tapeltiin ja joku taisi sanoa aidan takaa kadun puolelle, saa tappaa, saa tappaa. Lähdin liikkumaan toiseen suuntaan, missä tosin tiesin olevan mahdollisuus myös kohdata tappelu. Sain kiskottua unesta ilmeisen järjettömän heiton:" Tappelun puolesta, reippaan robottisin."

Aivan kuin ennen yritystäni selittää Holopaiselle (Jarkko Niemi) miten yhteiskuntaa johdetaan, olisi ollut aikaisempikin uni samasta kaupungista. 

PSYKOOSI: Toisinaan luulen että todella pystyn lähettämään jollekin henkilölle ajatuksia. Ajatuksia esim. Blogitekstistäni jota hän ei varmaan ole lukenut, ohjaten hänen mieltä funtsimaan jotain tiettyä kohtaa siitä.

Se että onko tämä vainoharhaista skitsofreniaa en osaa sanoa, Miten voisin!? 

Siis koen mielen kiintymyksen omaan tekstiin ja vahvan halun tyydyttää sillä omalla tunteella toista henkilöä. Siitä seuraa keskittymiskyvyn totaalinen hajoaminen ts. "Ajatuksensiirtoharha." 

Olen aina halunnut pystyä selittämään mitä se on kun ei todellakaan ole sitä minää joka keskittyy. Mutta ethän sä pysty kulttuuriselta tasolta sitä tajuamaankaan... Siksi tahtoisin ilmaista mielipiteeni ettei kannattaisi keskittää mieltä siihen mitä Se on, vaan kohdistaa kysymys. Kuten Marley, Could you be loved?

Tää on ihan hullua kidutusta. Ei tätä kestä. 

1 kommentti: