tiistai 14. huhtikuuta 2020

Hyvää musaa postauksen lopussa


Kun sulla ei ole kykyä nähdä kategorisesti kirkkaasti omia ajatuksiasi. Pidät esim. Ammaa pelottavana koska et suostu hyväksymään, että tuollainen ajatus nousee omasta epäilyksestäsi (jota vaalit totuuden lähteenä). 
Q: Mitä on skeptisismi?
Minä taas näen uskon ja epäilyksen asiat jotenkin lapsellisina. Ei usko vaadi uskomista erikseen, usko paljastuu totuuden peilautuessa tajuntaan. 

<Sitä> ei voi harjoitella mutta voi tehdä henkisiä harjoituksia jotka antavat kokemuksen pyhyydestä/korkeammasta tajunnasta - näin voi ylentää itsensä. Toinen mikä toimii on psykedeelit... Niiden tehoa ei kukaan pysty epäilemään vaikutusten ollessa voimakkaimmillaan!

Tein puoli tuntia zazenia. Nämä ovat ne yksinkertaiset totuudet joiden kanssa suostun elämään. Yksinkertaisuus on tässä vaiheessa enemmänkin vaatimus, kuin mitään muuta. Siis sitä henkistä infoa on nyt tarjolla sen verran paljon.
Session aikaisia muita juttuja en muistakaan, mutta ne liittyivät eilen opittuihin ja yön aikana unohtuneisiin asioihin. 

Mutta oikeesti mä en oo mikään käytännöllinen ja down-to earth tyyppi. Olen airhead ja screwball sekä nyt lisään sitä omaa ymmärrystä nettiin tämän blogin kautta. Toisaalta nää on mielipiteitä enkä yritä vakuuttaa ketään. Vaikkapa siitä että näen ihan homona visuaaleja ja visioita. Siis se että me navigoidaan meiän omaa mieltä ilman mielen sisäisiä kuvia on hirveetä! https://www.mielenterveystalo.fi/aikuiset/Tietopankki/tietoa_oireista/Pages/aistiharhat-hallusinaatiot.aspx
Joskus visuaalit "kuvaavat" kehoa sekä sen terveyttä <- näihin ne psykoosioireiden harhat liittyvät. Tutkitaan ennen kuin hutkitaan (:


Me tarvitaan viisautta joo. Siihen pääsee harjoituksella ja kurinalaisella sellaisella, tai jos on muita lahjoja. Mutta myös kannabiksella. En mä ainakaan voi vaatia itseltäni että osaisin zazenissa kehittyvän keskittymisen ulkopuolella tehdä mitään viisaasti. Siksi pidän suuni kiinni melkein kaikesta mitä ajattelen. Ei mulla oo kavereita..! En mä osaa itseäni ilmaista. Meen vaan syvemmälle tähän mielikuvitusmaailmaan.
Meidän tunteiden ja toiminnan välissä pitäisi olla tyhjää tilaa. https://youtu.be/qy1e6uu2wdA



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti