tiistai 11. helmikuuta 2020

kuvittele oudoin ääni...

 Jonka pystyt kuvittelemaan. Sitten kuvittele että niitä tulee joku 5 samana aamuyönä ja joka kerta eri. Mutta nouset kuudelta ja teet 30min istumamietiskelyä. Teet muitakin harjoituksia ja lähdet seurakunnan aamiaiselle yhdeksältä. Keskustelet siinä puoli tuntia muiden kanssa ja lähdet bussipysäkille 9.53..
Määränpää on uimahalli missä saunot noin puoli tuntia yhteensä ja uit saman verran. 
Kävelet mantra päässä terveyskeskukseen a-klinikalle jossa menet yksilökeskusteluun. Edellisestä käynnistä on kaksi kuukautta. Homma alkaa kysymyksellä miten sulla menee? Puhutte psykoosilääkkeen lopettamisesta, henkisestä kehityksestä ja alkoholismista 35 minuutta. Saat lähetteen verikokeeseen, josta selviää maksa-arvot. 

Sen jälkeen tiedät pääseväsi lähtemään kotiin. Viimeiset tunnelmat terveyskeskusessa ovat, että onneksi ihmisiä autetaan täällä. Lisäksi mielessäsi on tunne, että olet tehnyt jotain tärkeää, jota ilman maailma ei olisi pelastunut. En halua sanoa että tunne olisi aiemmin ollut, että maailma tuhoutuu ELLET tee näitä juttuja kunnolla... Mutta fiilis niiden tekemisen jälkeen on, että pelastit äsken maailman teoillasi. How sick is that?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti