perjantai 13. syyskuuta 2019

Puhetta alkoholin juomisesta.

Ennen iltaruokaa. Uintireissu päivällä ja aamulla joogaa.

Pääsen jotenkuten helposti 10 päivän putken jälkeen. Nyt vain pitäisi löytää sitä tsemppiä. Mutta todennäköisesti kun alan saamaan paremmin nukuttua tamo-guna lisääntyy ja sitten olen kusessa. 

Mieli ei pysy keskittyneenä, muisti ei kunnolla toimi joten luovasti toimiminen on hakusessa. Ei tämä voi olla minun kohtaloni... Miksen pääse pois tamo-gunasta!? 

Saattaa tuntua helpolta kun ensimmäinen päivä on edennyt iltakuuteen. Tamaksen eli sen tietämättömyyden luonnonlaadun vaikutukset aiheuttavat epämieluista ja -joogista toimintaa. En pysty kontrolloimaan syömistäni vaan saatan syödä liikaa tai lihaa. 

Se viinan juominen on kyllä pahentanut tilannettani melkoisesti. Kun riippuvuusoireet alkavat ilmaantua elämänlaatuni heikkenee enkä haluaisi sitä. Nyt olen ehkä putken jälkeen jossain tasoittumisvaiheessa missä kroppa vain yrittää jotain ja on suht helppoa tehdä oikeat jutut että epätasapaino korjaantuu sen vähän mitä se voi kerralla.."päivä kerrallaan" loppuelämä jossen saa joogaharjoitusta rullaamaan. Se on vähän vaikeaa kun on niin paljon negatiivisia tunteita.

En pysty saamaan siihen joogan aloittamiseen samanlaista aloitusbuustia enää kun peruskuntoni on niin huono. Tää tilanne on siis oikeesti menny 6-7 vuotta huonompaan suuntaan. Uskoisin että mitä kauemmin menee vielä sitä vaikeammaksi tulee muuttumaan. Tämä nyt vain on tällaista sairaan juopon päiväkirjaa. Lisäksi diagnoosina on psykoottinen häiriö. Pelkään sosiaalisia tilanteita niin paljon että mun on pakko olla jonkunlainen perverssi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti