lauantai 17. elokuuta 2019

Juominen tuhosi elämäni

 
En kyllä tajua mitä minä tekisin alkoholismini kanssa. Se on huonontanut elämässäni kaikkea. Luultavasti maksani on niin myrkyttynyt ettei se puhdistu itsestään millään. Eikä se korjaudu jos siinä on arpea eli kirroossia. 

Miten voin olla niin surkea henkilö, etten osaa edes lopettaa? Mikä voisi olla helpompaa kaikkien negatiivisten merkkien saamisen jälkeen? Tarkoitan tässä lukuisia eri terveyteeni liittyviä merkkejä, kuten muistinmenetykset, käsien tärinä, masennus, ahdistuneisuus, laiskuuden lisääntyminen, jaksamattomuus, sydämen kivut jne jne. 

En ole varma olenko saanut juomisesta mitään elämääni pysyvästi vaikuttavaa positiivista asiaa. Tällä hetkellä tuntuu etten enää jaksa kamppailla vastaan. Addiktio on sairaus jota vastaan pitäisi jaksaa taistella. Pitäisi jaksaa kohottaa kuntoa mutta se vain laskee ja jokaisen putken jälkeen olen huomannut olevani heikompi. Silti jatkan heti kun saan rahaa. En tiedä enää mitä tehdä!

Kirjoittamisenikin on kärsinyt enkä enää jaksa tehdä tekstejä. En kuitenkaan voi tälle mitään enkä ole tarpeeksi viisas ollakseni huolissani. 

Jos haluaisin parantua minun pitäisi saada ponnistelemalla hyviä fiiliksiä. Epäilen hieman että pystyn jäämään tällaiseen luuserielämään ja yksinkertaisesti unohtamaan alkoholin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti