lauantai 7. maaliskuuta 2020

Henkisiä arvoja ja sekoilua

Oli taas aika hyvät 29min zazenia. Lopussa alkoi rasittamaan ja alku oli hyvä MediYoga alustuksen ansiosta. 
Tuleeko nöyryys myöhemmin? Voi olla ettei yksinkertaisuus tule koskaan. Kärsivällisyys ja maallisuudesta luopuminen... Nämä oli Amman Jumalallisen Rakkauden Valo kirjassa mainittuja asioita. 

Ei ehkä pitäisi ajatella noita juttuja ihan överiksi omalla kohdalla. Siitä saattaa heijastua virheidenetsintää muihin. Enhän minä voi varmasti arvostella muiden kykyä ilmentää omassa mielessään näitä. Niin kuin en tiedä vastaantulijan maallisuudesta luopumista, en voi myöskään nähdä esim. Petri Nygårdin ajatuksia tai tunteita. 
Oman itsensä vertailemista muihin pitäisi vähentää. Jospa vastakohta-ajatukset toimisivat. 

Asia vain on niin etten voi ymmärtää... Miksi on niin vaikea hyväksyä etten tule koskaan pääsemään noissa arvoissa ja ominaisuunsissa mihinkään. En ole valmis luopumaan egosta, mikä estää minua täydellistämästä mitään. Se ego on niin reaktiivinen että heti kun joku kolhaisu tulee niin mieli samenee ja arvostelukyky lakkaa. 

Jotenkin taas tyytyväisyyttä ylläpitävät aivon toiminnat ovat epätasapainossa. Koitan ajatuksilla pitää itseäni tyytyväisenä vaikka katselen tyttöjä sillä silmällä. Oman itseni kohdalla siinä on kyllä kyse ulkoisen aistikohteen väärin näkemisestä. Ulkoinen objekti näyttäytyy kiihottavana ja seksikkäänä. Todellisuudessa aistimus on kuitenkin riippuvainen muista tekijöistä eikä kohde ole olemassa itsenäisesti ilman muun maailman vaikutusta siihen. Menikö tämä nyt oikein? 

Sä oot niin mielisairas että sä koet olevasi erillään egosta. Tosiasias en ymmärrä Ammaa yhtään. 

Onks kaiklo ruumiille leikkeje 
Mastervideo
Sit se pitää siell aina tulettee
Mua pyydetään tulemaan
Tilallanne paikoja
Muutama ystävällinen ihminen. Jos tossen tee mitään...
Jyrkkä kiello en ole joogalle
Sua piti odotella
Kuka sitten pelastuu? Hänhän veti vanhan kortin
Kuka siellä kävi äsken Jani? Minä tartten sinä tarttet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti